Frisse duik voor 3 Prinsen en 108 andere Helden

Prins Stefan laat weten hoe koud het water is

De derde Niersjaorsduik vanaf de vlonder bij de Genneper Molen trok weer tal van bezoekers die vanaf de kademuur, vlonder of Highlanderbridge goed zicht hadden op de capriolen van ongeveer 111 eerste helden van 2020.

Na het startsignaal van wethouder Janine van Hulsteijn sprong Prins Stefan I van ’t Bombakkes als eerste het koude water van de Niers in, al snel gevolgd door zijn collega’s uit Ottersum (Prins Maikel) en Heijen (Prins Lars). Daarna was het de beurt aan alle andere springers die soms met lichte tegenzin maar soms ook met duidelijk veel lol hun lot ondergingen.

De foto’s van de Niersjaorsduik 2020 (met dank aan Marco Thijssen) zijn te vinden op de site van het Bombakkes.

Lijst met helden van 2020.

Dit bericht is geplaatst in Laatste nieuws. Bookmark de permalink.