“Subtropische” Niersjaorsduik 2019

V.l.n.r. Prins Friso, Prins Peter Paul, Prins Piet, Prins Stef en Prins Emile

Op de eerste dag van 2019 was  de vlonder bij de Genneper Molen weer het decor voor de jaarlijkse Niersjaorsduik, georganiseerd door ’t Bombakkes. Onder grote publieke belangstelling gingen weer rond de 111 “Helden” de Niers in. Door de relatief hoge temperatuur van het water (9 graden) sprak de organisatie van een “subtropsiche” duik.

Alle Prinsen van de gemeente Gennep waren aanwezig en zij gingen, onder aanvoering van Prins Stef d’n Örste van ’t Bombakkes alle andere deelnemers voor. Onder de springers ook behoorlijk wat internationale deelnemers; naast Nederland waren ook Duitsland, de USA én Colombia vertegenwoordigd.

De foto’s van de Niersjaorsduik 2019 (met dank aan Teun Rutten) zijn te vinden op de site van ’t Bombakkes.

De lijst met Helden van 2019

Dit bericht is geplaatst in Laatste nieuws. Bookmark de permalink.