Zeer geslaagde Niersjaorsduik op de nieuwe vlonder

Prins Peter van ’t Bombakkes gaat voorop

Op 1 januari 2018 werd  de nieuwe vlonder bij de Genneper Molen voor het eerst gebruikt als locatie voor de Niersjaorsduik. Dit bleek zowel voor de organisatoren als de deelnemeres een schot in de roos, waardoor het waarschijnlijk is dat de duik ook volgend jaar weer vanaf de “nierspromenade” zal plaatsvinden.

Precies 111 helden hadden alle moed bijelkaar geraapt om 2018 fris te beginnen. Na het startschot door de Gennepse wijkagenten, sprong Prins Peter van ’t Bombakkes als eerste in het nierswater, dat een temperatuur van 9 graden celcius had. Daarna volgden de andere prinseleke hoogheden met in hun kielzog dus nog ruim 100 Helden.

De foto’s van de Niersjaorsduik 2018 (met dank aan Marco Thijssen) zijn te vinden op de site van ’t Bombakkes.

De lijst met Helden van 2018

Dit bericht is geplaatst in Laatste nieuws. Bookmark de permalink.